Deputatul PNL Cornel Olar a declarat miercuri, după ce vicepreşedintele CJ Alba Alin Cucui a fost găsit spânzurat, că gestul acestuia l-a afectat şi susţine că ar fi avut o cădere psihică şi „nu s-a putut stăpâni”. Deputatul mai afirmă că o cauză ar putea să fie şi asteniile de primăvară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Un gest surprinzător. Chiar m-a afectat şi mă afectează”, a spus Cornel Olar.
 
De asemenea, deputatul susţine că acesta ar fi putut avea o cădere psihică.
 
”Eu zic că o cădere psihică, nu s-a putut stăpâni. Sunt şi asteniile astea de primăvară şi pe mulţi îi atacă aşa, prin surprindere. Cred că şi dumneavostră aveţi insomnii, însă trebuie să treci peste toate”, a continuat acesta.
 
El a mai explicat fapptul că nu crede că gestul lui vicepreşedintelui CJ Alba a venit ca urmare a unor presiuni politice, problemelor din familie sau pentru că a intrat în unele afaceri.
 
”Era un om chiar cu relaţii de prietenie şi colaborare, decât de a-l vedea pe el să intre în anumite afaceri. (...) Un vicepreşedinte la nivel de judeţ e o funcţie destul de importantă, numai că, eu am fost ordonator principal de credite, iar el nu era ordonator principal de credite. Nu cred că avea acces la anumute semnături în anumite proiecte sau în anumite investiţii”, a mai spus Olar.
 
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Alin Cucui, a fost găsit spânzurat, miercuri, în casa părinţilor săi din Alba-Iulia. Mai multe echipaje de Poliţie sunt la faţa locului, însă din primele informaţii pare a fi vorba despre o sinucidere.
 
Alin Cucui avea 42 de ani şi era căsătorit. El a candidat în 2016 pe listele PNL şi a fost ales vicepreşedinte din partea acestei formaţiuni politice.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.