Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat, luni, că în interiorul PSD sunt probleme grave şi există o părere cvasiunanimă că şansele partidului sunt aproape nule la alegerile prezidenţiale, având în vedere modul cum a condus România în ultimii ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Înainte să discutăm despre candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, cred că sunt foarte multe lucruri, chestiuni mult mai urgente, care trebuie rezolvate în interior, probleme pe care le are partidul. În acest moment sunt probleme grave în interior”, a spus, luni, Robert Negoiţă.

Întrebat dacă PSD ar avea şanse cu un candidat din exteriorul partidului la alegerile prezidenţiale, Negoiţă a spus: ”Există o părere cvasiunanimă în interior că şansele PSD sunt aproape nule, la felul în care s-a prezentat, la felul în care a condus România, la modul în care electoratul a arătat că este dezamăgit de acest mod de a conduce. Ne duce cu gândul că într-adevăr PSD are o mare problemă de credibilitate. Or, în politică dacă nu ai credibilitate nu ai nimic”.

Acesta a explicat că nu crede că o singură persoană este vinovată de situaţia din partid şi din România şi trebuie o discuţie şi o analiză serioasă.

”Nu este de vină doar o singură persoană de fiascoul în care au fost aduse România şi partidul. PSD trebuie să demonstreze că este capabil să identifice care au fost acele acţiuni, acele decizii complet greşite, cine sunt cei care se fac vinovaţi de ele să plătească într-un fel sau altul, astfel încât să demonstrăm că suntem un partid de oameni normali”, a mai spus Negoiţă.

Potrivit acestuia, deocamdată analiza serioasă din interiorul PSD nu are loc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.