Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, precizează că are mandat din partea premierului să iniţieze „un proces radical de luptă împotriva criminalităţii şi de reformare a sistemului”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am preluat interimatul conducerii Ministerului Afacerilor Interne, ca urmare a solicitării Prim-ministrului Viorica Dăncilă. Vă asigur că vom continua toate cercetările necesare în cazul din Caracal, pentru identificarea adevărului şi pentru sancţionarea tuturor celor care nu au acţionat profesionist şi eficient în acest caz. Am mandat din partea Premierului să iniţiez un proces radical de luptă împotriva criminalităţii şi de reformare a sistemului”, a scris Fifor pe pagina sa de Facebook.

El precizează că, din respect pentru familiile victimelor şi pentru cetăţenii care urmăresc evoluţiile, se angajează să asigure o mai mare transparenţă în comunicarea periodică în acest caz.

„Vom pune la dispoziţie constant informaţiile oficiale care ies la iveală din demersurile pe care le facem. Onoare si Patrie!”, încheie Fifor.

Nicolae Moga a demisionat de la Ministerul de Interne la câteva zile de la numire. Vicepremierul Mihai Fifor a fost numit ministru interimar al Afacerilor Interne, după demisia lui Nicolae Moga. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.