Primarul Iaşiului Mihai Chirica afirmă că susţinerea candidaturii sale de către PNL îl onorează, dar îl şi motivează, adăugând că există ocazia unică la Iaşi de a colabora pe proiectele importante ale oraşului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mihai Chirica a scris pe Facebook, după ce Biroul Politic Judeţean al PNL Iaşi a acceptat candidatura sa la primărie din partea liberalilor, că nu a găsit de fiecare dată sprijinul necesar pe plan naţional pentru realizarea proiectelor Iaşiului.

“Sunt convins că trebuie să adunăm toate energiile creatoare la un loc pentru a reuşi aşezarea societăţii româneşti pe calea normalităţii europene. Acesta este motivul pentru care, de mai bine de trei ani, am fost un partener constant al proiectelor preşedintelui României , garantul normalităţii acestei ţări. Am luat act de invitaţia expresă a preşedintelui PNL, Ludovic Orban, şeful Guvernului României, de a fi susţinut drept candidat la Primăria Municipiului Iaşi de către PNL. Acum avem ocazia unică de a putea colabora pentru proiectele Iaşiului într-un mod coerent şi unitar, plecând de la Preşedintele României, trecând prin Parlament şi Guvern, până la nivel de administraţie judeţeană şi locală“, afirmă primarul Mihai Chirica.

Edilul Chirica enumeră câteva dintre proiectele mari ale Iaşiului şi ale Moldovei care trebuie realizate, printre care Autostrada Unirii, şoseaua de centură, extinderea aeroportului, noul stadion, sala polivalentă sau Spitalul Regional de Urgenţă şi adaugă că susţinerea candidaturii sale de către PNL îl onorează şi îl motivează în plus.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.