Premierul Sorin Grindeanu a transmis un mesaj presei, la Gala News.ro, spunând că îi doreşte să transmită în continuare cu onestitate, cu bună credinţă şi să critice atunci când consideră că trebuie să critice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul a caracterizat anul News.ro martie 2016 - martie 2017: ”Un an cu foarte multe provocări, un an care a adus şi clarificări. Din punctul meu de vedere, dacă vorbesc din punct de vedere personal, un an care a adus foarte multe schimbări în viaţa mea, am devenit preşedinte de consiliu judeţean, după aceea prim-ministru, dar un an extrem de important pentru România”.

Grindeanu a spus că, în opinia sa, ”tot ceea ce s-a întâmplat anul trecut a adus clarificări necesare”.

Întrebat ce mesaj transmite pentru presa din România, Sorin Grindeanu a răspuns: ”Să continue să facă ceea ce a făcut şi până acum, să continue să transmită cu onestitate, cu bună credinţă, să critice atunci când consideră că trebuie să critice. Sunt un cititor, citesc şi privesc şi primesc foarte multe ştiri. De fiecare dată aleg, chiar dacă să spunem că există şi o parte critică, aleg partea pozitivă, partea constructivă, fiindcă eu consider să cred că, împreună, dumneavoastră presa, noi care decidem, societatea în general, putem contribui cu toţii, dacă privim pozitiv fiecare lucru, putem contribui cu toţii la creşterea şi dezvoltarea României”.

Premierul a urat ”La mulţi ani!” agenţiei de presă News.ro. ”Îmi doresc să mă invitaţi şi când n-o să mai fiu prim-ministru”, a adăugat Grindeanu.

Agenţia de presă News.ro a fost înfiinţată din dorinţa şi voinţa unor jurnalişti cu experienţă să ofere conţinut de calitate, relevant, adaptat condiţiilor actuale de piaţă. Agenţie independentă, News.ro este răspunsul jurnalistic la realităţile din piaţa media, afectată de influenţe politice, economice şi de degradarea politicilor editoriale şi a modului în care se practică jurnalismul.

Primul producător român de film nominalizat la Oscar, Ada Solomon, actorul Victor Rebengiuc, medicul pediatru Mihaela Bălgrădean de la Spitalul "Marie Curie”, jurnaliştii echipei de investigaţii a GSP, echipa feminină de spadă a României, profesorul de matematică Mihai Bălună de la Colegiul "Mihai Viteazul" din Capitală, Cosmina Simiean-Nicolescu, directorul general al Direcţiei de Asistenţă Socială Bucureşti, primarul comunei vasluiene Pădureni, Temistocle Diaconu, preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu, ofiţerul Florin Oprea, rănit în Afganistan, şi echipa de handbal CSM Bucureşti sunt premianţii Galei “România autentică. România pozitivă”, organizată, luni seară, de agenţia de presă News.ro, pentru a sărbători un an de activitate.

Câteva sute de persoane - premierul Sorin Grindeanu, miniştri, parlamentari, autorităţi locale, şefi de instituţii publice, profesori, medici, personalităţi din domeniile cultură sau sport, jurnalişti - au participat, la Hotel Radisson, la Gala “România autentică. România pozitivă”, organizată de agenţia de presă News.ro pentru a sărbători un an de activitate alături de partenerii, clienţii şi prietenii săi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.