Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a postat, duminică după-amiază, un mesaj pe Facebook în care afirmă că se simte bine şi va reveni la muncă. El le mulţumeşte tuturor celor care l-au susţinut, dar şi cadrelor medicale de la Spitalul Militar Central.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt bine, mulţumesc lui Dumnezeu! Mulţumesc familiei mele, prietenilor, colegilor de partid, jurnaliştilor şi tuturor celor care aţi fost alături de mine şi mi-aţi dat mesaje de susţinere! Nu în ultimul rând, le mulţumesc cadrelor medicale de la Spitalul Militar pentru investigaţiile făcute. Totul este în regulă. Mă întorc la treabă”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Preşedintele Camerei Deputaţilor s-a simţit rău, duminică, în timpul unei conferinţe de presă şi s-a dus la Spitalul Militar Central.

Medicii au constatat că a suferit o cădere de calciu şi i-au recomandat repaus şi să evite stresul.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.