Preşedintele PNL Ludovic Orban a discutatcu guvernatorul BNR Mugur Isărescu pe tema situaţiei economice şi a evaluărilor Băncii Naţionale privind situaţia actuală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am discutat astăzi cu guvernatorul BNR privitor la situaţia economică şi la evaluările care există la nivelul Băncii Naţionale privind toate aspectele economice şi nu numai, PNL a fost într-o comunicare şi într-o colaborare constantă cu guvernatorul BNR şi, în general, cu echipa de experţi de la nivelul Băncii Naţionale a României”, a declarat Ludovic Orban.

Ludovic Orban este propunerea PNL pentru postul de premier, în condiţiile în care preşedintele Klaus Iohannis a anunţat deja, în urma consultărilor cu parttidele parlamentare, că se conturează un Guvern PNL sau coagulat în jurul PNL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.