Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a comentat, luni, demisia directorului general de la Tarom, spunând că nu îl interesează cine conduce compania aeriană, fiind important ca Taromul să devină ceea ce s-a stabilit în programul de guvernare, şi anume o companie "profitabilă, stabilă şi puternică”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu mă interesează cine conduce Tarom, mă interesează ca această companie să devină ceea ce s-a stabilit în programul de guvernare, o companie aeriană puternică, stabilă şi profitabilă”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat dacă se impune o discuţie în coaliţie pe tema Tarom, preşedintele PSD a răspuns negativ, afirmând că este o chestiune strict legată de Guvern.

"Nu. Dacă va solicita ministrul Transporturilor sau premierul, vom discuta. Dacă nu, nu. Este o chestiune strict legată de Executiv”, a subliniat liderul PSD. El a făcut aceste declaraţii la Ambasada Spaniei, unde a semnat în Cartea de Condoleanţe deschisă pentru victimele atentatelor.

Directorul general al companiei de stat Tarom, Eugen Davidoiu, a demisionat din funcţie, declarau, pentru News.ro, surse oficiale.

Premierul Mihai Tudose a spus, luni dimineaţă, că verificările Corpului de control vor fi făcute, în pofida demisiei lui Davidoiu.

Decizia lui Eugen Davidoiu vine după ce premierul Mihai Tudose a decis efectuarea unui control de către Corpul de Control al primului-ministru la Tarom şi la Compania Naţională de Investiţii, începând de luni.

Duminică, directorul general al companiei aeriene de stat Tarom, Eugen Davidoiu, a declarat, după anunţul privind verificările dispuse de premier, că nu consideră că trebuie să îşi dea demisia, în condiţiile în care, potrivit lui, a fost eficient şi a adus două avioane noi în cadrul flotei companiei.

”Eu nu voi demisiona pentru că nu am de ce. Voi pleca când voi dori eu pentru că am muncit acolo şi nu mi-am bătut joc. Am adus două avioane, le-am pus la muncă şi pentru asta trebuie să plec? Mi se pare o nebunie. De ce să-mi ceară cineva demisia? Că am demarat reorganizarea companiei? Poate pentru că am deranjat nişte grupuri de interese”, afirma Davidoiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.