Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune, în mesajul transmis de Anul Nou, că 2017 a fost mai puţin liniştit decât a sperat, dar, "dacă dăm la o parte zgomotul politic, vedem un an cu realizări fără precedent". El susţine că în acest an Parlamentul a reuşit să dezbată şi "să îndrepte o parte importantă a legilor Justiţiei", iar "întreaga societate a fost parte a acestui proces".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În mesajul transmis de Anul Nou, Dragnea susţine că în acest an românii au trăit mai bine, că măsurile din programul de guvernare au dus la creşterea veniturilor populaţiei şi că Parlamentul a reuşit să dezbată şi să îndrepte o parte importantă a legilor Justiţiei.

"2017 a fost mai puţin liniştit decât am sperat. Dar, dacă dăm la o parte zgomotul politic, vedem un an cu realizări fără precedent. România a înregistrat cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană. Măsurile din programul de guvernare au dus la creşterea veniturilor populaţiei. Parlamentul a reuşit să dezbată şi să îndrepte o parte importantă a legilor Justiţiei. Întreaga societate a fost parte a acestui proces. Dincolo de lupta politică şi de excesele ei, rămân faptele. România a făcut paşi înainte şi vă asigur că în 2018 va grăbi pasul. În 2017 românii au trăit mai bine ca în 2016, iar în 2018 vor trăi mai bine ca în 2017. Asta este grija şi obligaţia guvernării noastre. Vreau să sărbătorim Centenarul Marii Uniri prin bunăstare, unitate şi dreptate. Vă doresc tuturor un An Nou fericit, cu multă sănătate şi împliniri! La mulţi ani!", spune liderul PSD, Liviu Dragnea, în mesajul de anul Nou postat pe Facebook.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.