Liderul organizaţiei judeţene Vaslui a PSD, Dumitru Buzatu, spune că scrisoarea prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea este ”foarte moderată” şi trebuie dezbătută în Comitetul Executiv Naţional al PSD, pentru că partidul nu poate rămâne "în această stare" până în 2020, când sunt alegerile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”După multe peripeţii şi tot felul de ştiri despre un document, iată că a apărut această scrisoare care a fost asumată de trei lideri. Cred că acest lucru este foarte bun pentru că singura soluţie la această criză din partid este discutarea acestei scrisori şi a altor probleme la CEx. Scrisoarea este foarte moderată, nu cere decât demisia lui Dragnea. Să facă un pas în spate. Un pas în spate este o idee foarte vagă, ar putea să facă un pas la stânga, la dreapta sau chiar în sus”, a declarat Dumitru Buzatu, la Digi24.

Întrebat dacă susţine scrisoarea, Buzatu a spus că susţine că acest document trebuie dezbătur în Comitetul Executiv, pentru că PSD nu poate rămâne în această stare: ”Susţin demersul dezbaterii scrisorii, trebuie să dezbatem aceste lucruri pentru că nu putem sta în această stare în PSD de acum şi până în 2020 când vor avea loc alegerile. Voi exprima un punct de vedere în CEx”.

Gabriela Firea, Adrian Ţuţuianu şi Paul Stănescu semnează o scrisoare prin care cer demisia imediată a lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor. Potrivit lui Adrian Ţuţuianu, măsurile prezentate în scrisoare sunt susţinute de mulţi lideri judeţeni ai PSD şi va fi discutată în şedinţa Comitetului Executiv al partidului, convocat vineri la prânz.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susţine că scrisoarea semnată de ea, alături de Paul Stănescu, Adrian Ţuţuianu, este susţinută de "suficient de mulţi" lideri de organizaţii judeţene astfel încât să nu fie ignoraţi, arătând că ei nu vor destabilizarea şi divizarea PSD, ci vor să atragă atenţia că PSD nu poate fi condus discreţionar de o singură persoană, asa cum se întâmplă de cel puţin un an.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.