Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, a spus, la şedinţa solemnă a Parlamentului, că, după 30 de ani de la Revoluţie, metehne ale regimului comunist au continuat şi continuă sub multe forme în societate. "Comunismul continuă să trăiască prin cei care nu înţeleg că democraţia înseamnă mai mult decât o sumă de sloganuri enunţate solemn, democraţia înseamnă să respecţi regulile, să respecţi adversarii şi să nu faci din orice motiv de război, război al cărui unic scop este distrugerea adversarului", a afirmat Simonis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Jos comunismul - asta s-a spus acum acum 30 de ani când s-a trimis la coşul de gunoi al istoriei regimul cel crunt. După 30 de ani, metehne ale acestui regim au continuat şi continuă sub multe forme în societate. Comunismul continuă să trăiască prin cei care nu înţeleg că democraţia înseamnă mai mult decât o sumă de sloganuri enunţate solemn, democraţia înseamnă să respecţi regulile, să respecţi adversarii şi să nu faci din orice motiv de război, război al cărui unic scop este distrugerea adversarului", a afirmat Alfred Simonis, în discursul ţinut la şedinţa solemnă a Parlamentului.
 
El i-a evocat şi pe primii români care şi-au pierdut viaţa în decembrie 1989.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.