Ministrul demisionar al Muncii Lia Olguta Vasilescu constată ironic într-o postare pe Facebook că se pare că, dintre toţi membrii Guvernului, doar premierul nu ştia de evaluările semestriale, concluzia ei fiind: "Doar el credea că e pe viaţă în scaunul acela". Anterior, premierul a susţinut că ministrul Muncii s-a numărat printre miniştrii care au luat cuvântul în şedinţa CEx spunând că se ştia că actualul guvern este unul de tranziţie

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Se pare că dintre toţi membrii guvernului, numai premierul nu ştia că semestrial se face o evaluare a implementării programului de guvernare. Monitorizarea presei nu se mai face la guvern?", întreabă Olguţa Vasilescu.

Ea precizează că premierul Sorin Grindeanu ar fi putut afla măcar de la televizor, din emisiunile in care a fost prezent Liviu Dragnea.

"Doar el credea ca e pe viaţă în scaunul acela...", scrie Lia Olguţa Vasilescu, referindu-se la premier.

Întrebat în conferinţa de presă de după şedinţa CEx în legătură cu declaraţia Liei Olguţa Vasilescu potrivit căreia toată lumea din partid ştia că este un guvern de tranziţie, Grindeanu a răspuns: "Nu ştiam. Eram în sală când a făcut această declaraţie, cum că toată lumea ştia că este un Guvern de tranziţie, eu nu am ştiut. M-a mirat şi pe mine. Dar probabil că era informată mai bine şi ştia că după cinci luni o să vină un raport de evaluare făcut de domnul Vâlcov".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.