Fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu afirmă, referindu-se la postul de consilier onorific pe care urmează să-l deţină, că premierul Viorica Dăncilă şi-a dorit să rămână in echipa guvernamentală, contrazicând astfel afirmaţiile liderului PSD Liviu Dragnea, care susţinuse că ea a fost cea care i-a solicitat premierului să ocupe acest post.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oltenii vor realizarea drumurilor expres Piteşti- Craiova şi Craiova- Targu Jiu, în a căror realizare voi avea prilejul sa ma implic personal! Chiar dacă nu am putut sa o fac din calitatea de ministru, voi putea sa supraveghez lucrările la aceste obiective din funcţia de consilier onorific al premierului pe probleme de infrastructură, singura poziţie care îmi permite sa îmi păstrez şi mandatul de deputat de Dolj ales în Parlamentul României. Premierul Viorica Dăncilă şi-a dorit să rămân in echipa guvernamentală şi am optat pentru această funcţie, din dorinţa de a participa activ la realizarea unor obiective pe care le-am promis in campania electorală!", a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

"Olguţa Vasilescu i-a cerut doamnei prim-ministru să accepte să fie consilier onorific al primului-ministru  pe infrastructură pentru a se implica şi ea direct pebtru a urmări realizarea acestei lucrări (n.r. - drumul Craiova - Piteşti), care este extrem de importantă pentru această zonă a ţării", a declarat Liviu Dragnea duminică, la conferinţa de alegeri a PSD Gorj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.