Preşedintele Klaus Iohannis face apel la membrii PSD să ia foarte în serios protestele din aceste zile şi să înţeleagă că trebuie să guvernze pentru oameni, şi nu împotriva lor. Preşedintele face apel şi la societatea civilă să nu se lase descurajată de actuala situaţie, pentru că lucrurile se pot schimba în bine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu avem nevoie de instabilitate şi de o criză socială prelungită. Oamenii se vor revolta şi în continuare dacă sunt ignoraţi”, a avertizat Klaus Iohannis.

Preşedintele a adresat un apel membrilor PSD ”să ia foarte în serios protestele din aceste zile şi să înţeleagă că trebuie să guverneze pentru oameni, şi nu împotriva lor”.

Preşedintele Iohannis a făcut un apel şi la societatea civilă: ”Nu vă lăsaţi descurajaţi de actuala situaţie, lucrurile se pot schimba în bine”.

El a subliniat că nu este un apel la revoltă, ci la ”responsabilitate şi implicare”. ”Doar împreună putem schimba această stare de lucruri”, a adăugat Iohannis.

Klaus Iohannis a adresat un apel şi către opoziţie, spunând că stă în mâinile opoziţiei responsabile de a asigura stabilitatea ţării şi menţinerea României pe drumul normalităţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.