Preşedintele Klaus Iohannis le- a spus sâmbătă celor prezenţi la Teatrul Naţional "Vasile Alecsandri" din Iaşi, la lansarea cărţii sale „EU.RO - Un dialog deschis despre Europa”, că deşi cei din PSD spun că nu contează alegerile, referendumul, acestea de fapt contează, pentru că dacă oamenii votează, PSD dispare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cei din PSD au venit la Iaşi să vă umilească. Ei spun că nu contează alegerile, referendumul. Păi contează. Pentru că dacă oamenii votează, PSD dispare", a declarat preşedintele, continuând: "Vin şi  spun că Europa dăunează. Cum sa-i trimiţi pe ăştia la Bruxelles?".
 
El le-a recomandta oamenilor să meargă la vot.
 
"Mergeţi la vot dacă vrem România noastră inapoi. Altfel se va întâmpla ca în 2016. Veneau sârbătorile, iar unii au zis"Llasă că merg alţii!". Şi au mers pesediştii", a argumentat preşedintele.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost aşteptat sâmbătă de sute de persoane la Iaşi, la lansarea cărţii „EU.RO - Un dialog deschis despre Europa”, care se desfăşoară la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri”.

"Fain oraş. Am venit pe jos. Chiar n-am avut nevoie de jandarmi", a spus el publicului care îl aştepta la teatru.

După ce a participat la Forumul Educaţiei, preşedintele a mers pe jos din Piaţa Unirii, însoţit de lideri ai PNL,

Pe drum, un bărbat l-a felicitat că nu este însoţit de jandarmi, "ca Dragnea",  însă Iohannis nu a comentat.

La sosirea la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri”, preşedintele a fost întâmpinat de directorul instituţiei.

Sala în care are loc lansarea este plină.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.