Klaus Iohannis a ieşit luni seară la o plimbare cu bicicleta prin Parcul Herăstrău, el spunând că traficul din Capitală este infernal, indiferent de vreme şi că se impun "măsuri serioase". Primarul Capitalei, Gabriela Firea i-a răspuns preşedintelui, ea afirmând că această problemă nu este de acum şi că Bucureştiul nu se poate compara cu Sibiul, care "are doar 150.000 de locuitori, cât are jumătate dintr-un sector al Capitalei". "Să înţeleg că se doreşte un schimb de job-uri, domnul preşedinte şi-ar dori un schimb de job-uri, să vină la Primărie, iar eu la Preşedinţie?", a spus, ironic, Gabriela Firea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Firea îi răspunde lui Iohannis, care s-a plâns de traficul infernal din Bucureşti: Domnul preşedinte şi-ar dori un schimb de job-uri, să vină la Primărie, iar eu la Preşedinţie?

Îmbrăcat lejer, cu pantaloni de culoare deschisă şi cu un tricou negru, Klaus Iohannis a ieşit la o plimbare cu bicicleta în zona Parcului Herăstrău, apoi a stat de vorbă cu jurnaliştii pe mai multe teme: mutarea ambasadei României la Ierusalim, neînţelegerile dintre Guvern şi BNR sau sesizarea CCR pe tema refuzului său de a o revoca pe Laura Codruţa Kovesi de la conducerea DNA.

FOTO - Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO - Inquam Photos / Octav Ganea

"Observând vremea splendidă de primăvară, am decis să fac o plimbare. Am constatat că primăvara Bucureştiul este frumos, dar traficul este infernal, indiferent de anotimp şi de vreme. Cred că aici se impun câteva măsuri foarte, foarte serioase, de îmbunătăţire şi a infrastructurii de trafic, dar şi a reglementărilor în trafic. În rest, mi-aş dori să văd mai multă lume pe jos, mai multă lume pe bicicletă, dar cu timpul se întâmplă şi asta (...) Am făcut 3 minute de la reşedinţă şi până aici, m-am salutat cu câţiva şi am văzut feţe surprinse”, le-a spus Klaus Iohannis jurnaliştilor care l-au asşteptat la Arcul de Triumf.

FOTO - Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO - Inquam Photos / Octav Ganea
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.