Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, a afirmat că a votat atât pentru alegerile europarlamentare, cât şi pentru referendumul pentru Justiţie şi consideră că aceste alegeri influenţează pe toţi românii. El a mai spus că a votat pentru România europeană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am votat la ambele scrutine, atât la referendum, cât şi la europarlamentare. Întrucât înţeleg că nu vă pot spune cu cine am votat, vă spun doar că am votat pentru România europeană”, a afirmat Bolojan.

El a spus că aceste alegeri au o miză importantă la nivel european, dar influenţează şi toţi românii.

“Nu pot să fac estimări privind prezenţa la vot, dar sper că mulţi români se vor duce să voteze atât la europarlamentare, cât şi la referendum pentru că chiar dacă aceste alegeri sunt întotdeauna cu prezenţa cea mai mică, votul pentru europarlamentare are o miză importantă atât la nivel european, dar şi faţă de oamenii care ne vor reprezenta în viitorul Parlament. Deci sunt nişte alegeri care ne influenţează pe toţi românii. Cu cât este o prezenţă mai bună, cu atât votul va fi mai relevant”, a mai spus Bolojan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.