Omul de afaceri Sebastian Ghiţă a apărut, joi, într-o nouă înregistrare video la postul de televiziune pe care îl controlează şi a afirmat că toate dosarele cu patroni de media au fost "măsluite", susţinând că fostul preşedinte Traian Băsescu i-ar fi spus că are înregistrări cu felul în care a fost plănuită închiderea lui Dan Voiculescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ghiţă, care deşi se află sub control judiciar, a fost dat dispărut din 21 decembrie, a început prin a face referire la dosarul Realitatea Media, susţinând că Laura Codruţa Kovesi l-a folosit pentru a fabrica un dosar.

"Am văzut cu ochii mei ce a făcut Codruţa Kovesi în cazul Realitatea Media. Îşi dorea un caz spectaculos si m-a folosit pentru a fabrica un dosar", a declarat Ghiţă.

El a susţinut că a auzit despre cazul Dan Voiculescu de la fostul preşedinte Traian Băsescu.

"Mi-a spus de-a fir a păr şi mi-a spus şi că are înregistrări cu felul în care s-a plănuit, s-a executat, s-a organizat închiderea lui Dan Voiculescu", a relatat Sebastian Ghiţă, adăugând că are date şi în legătură cu dosarul lui Adrian Sârbu.

"Toate dosarele cu patroni de media au fost măsluite, aranjate", a conchis el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.