Deputatul AUR George Simion, împreună cu parlamentarii formaţiunii, face scandal, marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, unde cere, la fiecare proiect de lege aflat pe ordinea de zi să ia cuvântul pentru a solicita respingerea proiectului privind certificatul verde. Parlamentarii AUR, aflaţi la tribună, strigă ”Jos cenzura”. PSD, prin vocea liderului PSD Alfred Simonis, l-a acuzat că îi minte pe români, pentru că certificatul verde nu se află la vot, astăzi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

George Simion a adus o portavoce şi cere să se respingă proiectul de lege privind certificatul verde care, deşi se află pe ordinea de zi de mai multe săptămâni, nu va fi supus votului pentru că nu are raportul finalizat în comisii. 

Parlamentarii AUR au venit la tribună şi încearcă să oprească dezbaterile. Ei au strigat ”Jos cenzura”. Fiecare deputat cere cuvântul pe procedură şi solicită respingerea proiectului. 

George Simion a arătat că dacă va fi introdus, ”certificatul verde este neconstituţional, ineficient şi va crea haos, pentru că majoritatea celor care lucrează la stat nu sunt vaccinaţi”.

Copreşedintele a adus şi o portavoce, cu care a început să strige către dei de la USR. ”Noi facem circ? dar voi ce făceaţi, USR?”, a spus el, răspunzându-i unei deputate de la USR care l-a acuzat că face circ şi că face o campanie antivaccinistă. 

”Ne luptăm şi noi pentru drepturile românilor, cum făceaţi şi voi”, i-a spus el parlamentarei. 

Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, l-a acuzat pe George Simion că minte. ” Nu avem niciun certificat la vot, nu mai minţi!”, i-a spus Simonis. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.