Liderul AUR, George Simion, a afirmat, luni, după explicaţiile lui Bogdan Aurescu la Ora Guvernului, că nu înţelege, iar situaţia Schengen nu va fi rezolvată cu simpania Europei, întrucât există impact economic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul AUR, George Simion, a afirmat, luni, la Ora Guvernului, după explicaţiile oferite de ministrul de Externe, că nu înţelege.

”Să ştiţi domnule ministru că nu m-aţi cinvins (...) Ce treabă are România cu migraţia ilegală. Nu înţeleg”, a afirmat Simion.

Acesta a precizat că simpatia Europei nu combate problemele economice care există din cauză căn bRomânia nu este parte a Schengen.

”Cu simpatia Europei nu rezolvăm, domnule ministru, zecile de tone de noxe pe care localităţile de graniţă trebuie să le înghită, nu rezolvăm problema transportatorilor care intră în faliment pentru că nu suntem în Schengen, nu obţinem profit pentru firmele româneşti”, a afirmat liderul AUR.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.