Senatorul PSD Gabriela Firea i-a răspuns, marţi, la dezbaterea moţiunii de cenzură, premierului Florin Cîţu, care afirmase că PSD-iştii nu ştiu cine e Kafka şi caută pe Google, ea afirmând că nici premierul nu îl cunoaşte probabil pe Dinu Săraru, deşi e din zona lui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prim-ministrul Florin Cîţu spusese, în discurs, că este o moţiune a ”frustrării şi absurdului”. Kafka ar fi mândru de voi. Îi văd pe colegii din PSD că se uită în telefoane. Căutaţi detalii despre Kafka, nu-i aşa?”, a spus Cîţu. 

 

În replică, Gabriela Firea a spus, la rândul ei, că această autosuficienţă şi aroganţă l-au pierdut pe premier. ”Să împarţi ţara în psdişti, plusişti, aurişti şi să vii la microfon citind...Apropo, domnule premier, concediaţi-vă consilierii. Să citiţi că psdiştii nu ştiu cine e Kafka. Probabil că dumneavoastră nu ştiţi cine e Dinu Săraru şi n-aţi citit romanul lui, <<Nişte Ţărani>>, deşi e din zonă de la dumnevoastră, din Vâlcea”, a spus Firea.

 

Ea a mai arătat că cei de la PSD nu îl urâsc pe Florin Cîţu că nu cu asta se ocupă parlamentarii. ”Domnul Fenechiu spunea că îl urâm pe Cîţu. Nu, domnule senator, nu-l urâm pe Cîţu, nu cu asta se preocupă parlamentarii. Suntem buni creştini. Domnul Cîţu a uitat de oameni, a prezentat cifre, multe cu zero înainte. Premierul Cîţu e rupt de realitate” a spus Firea. 

 

Senatorul PSD a continuat: ”Aţi pronunţat cuvântul modernizare de vreo 7 ori? Pentru cine şi unde? Că n am văzut-o. Modernizarea folosită în calitate de concept în campanie am văzut în Bucureşti: şobolani şi mizerie. Înseamnă creşterea calităţii vieţii tuturor. Nu aţi început nimic care să semene cu modernzarea. Aţi spus că sunteţi un om sincer. Chiar vă cred, atunci fiţi sincer şi azi cu elevii din România şi recunoaşteţi că le-aţi băgat mâna în buzunar pentru alocaţiile lor ”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.