Primarul general, Gabriela Firea, a declarat luni, la sediul PSD, referitor la ancheta DNA la Poliţia Locală a Capitalei, că ea a aflat azi-dimineaţă dintr-o postare pe Facebook a unui consilier PNL, afirmând că ei primesc săptămânal cel puţin două adrese din partea Poliţiei Locale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Foarte interesant este faptul că eu am aflat azi dimineaţă de la o postare a unui consilier general PNL, deoarece cu asta se ocupă de fapt opoziţia în Consiliul General. Nu am ştiut pentru că probabil această adresă a DNA a fost trimisă direct la Poliţia Locală. M-am informat şi eu înainte să vin, a fost transmisă miercurea trecută, pe 7 martie. Probabil că toţi am fost ocupaţi cu ziua de 8 Martie şi nu am fost informată”, a declarat Gabriela Firea.

Edilul susţine că Primăria Capitalei primeşte săptămânal cel puţin două adrese din partea Poliţiei Locale.

„(...) Noi primim săptămânal cel puţin două adrese - şi nu de acum, de la preluarea mandatului - din partea acestei instituţii sau a altora care se ocupă cu anchetarea diferitelor situaţii şi noi am răspuns prompt, chiar mai devreme decât termenul limită, care figura pe respectivele adrese, tuturor întrebărilor. Este vorba de precizări care ni se solicită pentru contracte încheiate acum zece ani, opt-nouă ani, şase-şapte ani (...)”, a continuat ea.

DNA verifică achiziţii făcute de Poliţia Locală a municipiului Bucureşti, precum şi examenul pentru ocuparea funcţiei de director executiv în cadrul Direcţiei de Siguranţă şi Ordine Publică, potrivit unui document prezentat luni de consilierul general PNL Ciprian Ciucu.

Conform documentului, DNA a solicitat în 7 martie Poliţiei Locale a municipiului Bucureşti să pună la dispoziţie în copie conformă cu originalul toate documentele referitoare la achiziţia din 2017 a unui lot de pantofi, a unui număr de 30 de autoturiskme Dacia uster şi a unei maşini de topit zăpada.

De asemenea, DNA solicită în copie conformă cu originalul toate documentele privind examenul pentru ocuparea funcţiei de director executiv în cadrul Direcţiei de Siguranţă şi Ordine Publică susţinut în 2017.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.