Partidul Mişcarea Populară (PMP) va vota în mod clar, în Parlament, împotriva Guvernului Dăncilă, a declarat, joi, la RFI, preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac, care consideră că preşedintele Klaus Iohannis avea alte opţiuni pentru desemnarea premierului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În opinia lui Eugen Tomac, preşedintele avea prima opţiune în care putea să le spună celor din PSD că a analizat CV-ul Vioricăi Dăncilă şi consideră că pentru stabilitatea României şi pentru credibilitatea ţării ar trebui să propună o altă la o persoană cu mai multă experienţă în Executiv, pentru că Dăncilă nu a lucrat o zi în aparatul central de stat şi nu ştie cum funcţionează instituţiile şi care sunt vulnerabilităţile lor, iar a doua opţiune a preşedintelui era să propună un premier din partidele de opoziţie.

"În mod clar, vă asigurăm că dacă PNL-ul ar fi venit cu o propunere de premier, PMP-ul ar fi votat-o fără nicio reţinere”, a declarat Eugen Tomac.

El a afirmat că PMP va vota în Parlament împotriva Guvernului Dăncilă: "În mod clar, vom vota împotriva actualului Guvern, pe care-l va propune PSD săptămâna viitoare. Doamna Dăncilă reprezintă profilul mediocrităţii în politică şi este un semnal foarte prost dat către societate şi inclusiv către membrii PSD. Deci suntem categoric împotriva Cabinetului pe care-l va prezenta PSD-ul zilele următoare”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.