Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, în plenul Parlamentului, că nici determinarea şi nici ritmul premierului nu au fost aşa cum se aştepta şi cum spera şi că să fi lăsat lucurile aşa ar fi însemnat ca PSD să eşueze cu bună ştiinţă şi să îi păcălească pe români. El a spus că nu se aştepta ca Grindeanu, "fostul nostru coleg", să reacţioneze cu atâta îndărătnicie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Premierul şi Guvernul căruia i-am încredinţat programul de guvernare nu a performat aşa cum am sperat, nu a mers rău, a mers binişor, dar pentru ce am promis noi, binişorul nu e de ajuns. Nici ritmul, determinarea, energia premierului nu a fost aşa cum ne-am angajat, cum am sperat. Să lăsăm lucrurile aşa ar fi însemnat să eşuăm cu bună ştiinţă, să ne păcălim şi pe noi ,şi pe cetăţeni, chiar şi pe Sorin Grindeanu să-l păcălim. Aşa că am preferat să luăm decizia grea pentru a pune lucrurile la punct”, a afirmat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Liviu Dragnea a susţinut că nu se aştepta ca Sorin Grindeanu să reacţioneze "cu atâta îndărătnicie, rea credinţă şi lipsă de raţiune”.

"Nu se aştepta nimeni ca fostul nostru coleg să reacţioneze cu atât îndărătnicie, chiar cu atâta rea credinţă, şi câteodată cu lipsă de raţiune. Nu m-am aşteptat ca un alt fost coleg să susţină o asemenea manevră împotriva partidului, situaţie care ne-a adus în ziua de azi. Nu cred că există vreun membru cinstit şi onest care să oscileze între interesul unui grup pivat destul de greu de definit şi interesul acestei ţări şi chiat interesul partidului”, a conchis liderul PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.