Social-democraţii nu se vor lăsa "păcăliţi" sau "antrenaţi în războiul de gherilă şi hărţuirea permanentă de la PNL", a susţinut liderul PSD, Liviu Dragnea, luni seară, la România TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, le-a cerut liberalilor, duminică, în încheierea lucrărilor Consiliului Naţional al PNL, să înceteze cu ”blaturile”, le-a spus că începând de astăzi partidul este în ofensivă şi că ”oastea trebuie trezită”, afirmând că vrea ca fiecare şef de organizaţie ”să dea cu parul” în şeful de la PSD.

Întrebat despre aceste afirmaţii, Liviu Dragnea a spus că social-democraţii nu se vor lăsa "antrenaţi în războiul de gherilă" al PNL, care "nu poate să facă altceva şi nici nu poate să pună altceva pe masă".

"Eu am înţeles că la propunerea noastră de consens politic, pe câteva chestiuni importante, de interes major naţional, a zis puneţi mâna pe par şi daţi în capul tuturor PSD-iştilor. Faptul că s-a ajuns la aşa ceva arată nivelul discursului şi abordarea pe care o are PNL. Nu întoarcem niciun obraz, nici măcar primul nu-l întoarcem, dar asta nu înseamnă că noi ne lăsăm păcăliţi sau ne lăsăm antrenaţi în războiul ăsta de gherilă şi hărţuirea asta permanentă de la PNL, care nu poate să facă altceva şi nici nu poate să pună altceva pe masă", a declarat Dragnea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.