Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, după şedinţa CEx, că nu este de acord cu afirmaţia lui Marian Oprişan că el ar face pe stăpânul partidului. Dragnea a mai spus că este inoportun să se discute despre congres al partidului în an cu alegeri prezidenţiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ceea ce priveşte organizarea congresului, liderul PSD a spus: „O să discutăm despre asta. Cred că e total inoportun să vorbim despre aşa ceva astăzi. Şi cred că e părerea tuturor, cu două-trei excepţii. (...) Fiind un an cu campanie electorală pentru prezidenţiale, de obicei partidele se ocupă de prezidenţiale. Şi toată lumea crede că nu e oportun să discutăm acum”.

Liderul Organizaţiei PSD Vrancea, Marian Oprişan, a declarat că la finalul lunii octombrie trebuie organizat congres pentru alegerea preşedintelui PSD şi că Liviu Dragnea s-a metamorfozat şi face pe stăpânul partidului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.