Liderul PSD Liviu Dragnea a afirmat, duminică seară, la Realitatea TV, că a văzut la premierul Dacian Cioloş, în discursul susţinut la mitingul PNL, ”un mic plagiat”, precizând că el a spus prima dată că România nu are nevoie de un lider mesianic, pentru că, ”atunci când s-au manipulat alegerile, încercând să se vină cu un proiect de lider mesianic, rezultatul a fost dezastruos”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am văzut în seara aceasta la domnul Cioloş un mic plagiat, dar nu mă supăr”, a spus Liviu Dragnea, precizând că prim-ministrul a folosit această expresie după ce el a folosit-o, în urmă cu câteva zile, când a spus că nu este nevoie de lideri mesianici, ci de un program concret bazat pe cifre.

”Nu cred în lideri mesianici, pentru că s-a dovedit în istoria României că, atunci când s-au manipulat alegerile, încercând să se vină cu un proiect de lider mesianic, rezultatul a fost dezastruos”, a arătat Cioloş.

Dragnea a mai spus că cel mai important este programul.

”Ce se întâmplă dacă acel lider între ghilimele mesianic, pe care îl propun partidele şi va fi în campanie bătălia pe persoane, care e mai frumos, mai deştept, mai moral, la un moment dat acel cineva care ar părea cel mai frumos, păţeşte ceva, fuge din ţară? Se trezeşte România după alegeri, că ei au votat că ne-au zis că este Ixulescu şi acea persoană a plecat din ţară”, a adăugat el. 

Premierul Dacian Cioloş a afirmat, duminică, la mitingul PNL, că România nu se mai poate construi pe lideri mesianici, ci este nevoie ca fiecare să-şi asume schimbarea. ”Pentru mine, România guvernată cu bun simţ înseamnă România asumată prin propria conştiinţă. Lipsa implicării naşte monştri, e mult mai greu să ne batem cu aceşti monştri decât să o facem la timp şi să ne asumăm această implicare, prin vot şi tot ce trebuie făcut de Parlament şi Guvern”, le-a spus Cioloş liberalilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.