Deputatul PSD Eugen Nicolicea afirmă, după ce preşedintele a refuzat numirea unor miniştri că nu există o motivaţie ca un preşedinte să refuze o revocare din funcţie a unui ministru. El a precizat că în partid situaţia este analizată şi că există şi soluţia să fie făcute alte propuneri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu cred că există o motivaţie ca un preşedinte să se opună unei revocări", a declarat Nicolicea.

El a spus că răspunsul preşedintelui este analizat în PSD, existând şi situaţia în care să fie făcute alte propuneri.

Anterior, secretarul general al PSD Codrin Ştefănescu a declarat inadmisibil comportamentul preşedintelui.

”Este inadmisibil modul în care se comportă preşedintele României. Aici vorbim de sabotarea continuă a intereselor româneşti. Cum poţi să refuzi nişte miniştri fără nişte explicaţii pentru români. Adică pe ce considerente refuzi?", a spus Codrin Ştefănescu, care nu a exclus o rocadă între cei doi miniştri respinşi.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că remnanierea guvernamentală este o soluţie slabă şi că este în continuare de părere că soluţia corectă ar fi fost înlocuirea acestui Guvern care a creat foarte multe probleme României. El a enumerat miniştrii revocaţi şi pe cei numiţi, însă în cazul Olguţei Vasilescu nu a fost semnat decretul de numire la Ministerul Transporturilor. Din lista celor numiţi lipseşte şi Ilan Laufer, popus la Ministerul Dezvoltării. Din lista revocărilor lipsesc actualul ministru al Dezvoltării, Paul Stănescu şi cel al Transporturilor, Lucian Şova.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.