Pe 27 septembrie, 256.042 de candidaţi se vor lupta pentru funcţiile de primar, consilier local, consilier judeţean, preşedinte al consiliului judeţean, primar sau consilier general.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţi ai partidelor politice, parlamentare sau nu, şi independenţi, cu profesii din cele mai diverse, au încercat, timp de câteva săptămâni să convingă electoratul să le ofere votul de încredere şi, odată cu el, un mandat în administraţia locală. 
 
Cât de convingători au fost, se va vedea duminică şi în săptămâna imediat următoare, când se vor afla rezultatele finale.
 
Cât de serioşi, de determinaţi să îndeplinească promisiunile făcute în campanie şi puşi pe treabă vor fi viitorii primari, preşedinţi de consilii judeţene şi echipele lor, vom vedea cu toţii în umătorii 4 ani. 
 
Anul acesta a fost, poate, una dintre cele mai dificile campanii electorale, puternic influenţată, pe de o parte de pandemia SARS-CoV-2, iar pe de altă parte, de modalitatea aleasă de fiecare echipă de campanie de a acţiona.
 
Candidat la primăria Roznov, deputatul de Neamţ, Ciprian Şerban, vicelider al grupului parlamentar PSD, a fost amabil şi ne-a împărtăşit câteva gânduri la final de campanie:
 
”România întreagă are nevoie de schimbare. Cred că este timpul să ne întoarcem către oameni, să îi ascultăm şi să ne punem cu adevărat în slujba lor. Dacă ne unim forţele, împreună, uniţi şi cu încredere vom putea să construim România pe care ne-o dorim.
 
Pentru mine a fost o reală onoare să intru în cursă pentru Primăria Roznov. Oamenii de aici, familie, prieteni, foşti profesori, vecini - toţi, merităm o viaţă mai bună. Roznov este oraşul meu natal, este oraşul meu de suflet şi era dureros să îl văd uitat în timp, fără o perspectivă clară şi concretă de modernizare. De aceea, am ştiut că anul acesta a venit timpul schimbării şi roznovenii au dreptul la o viaţă mai bună, la confort, au dreptul să trăiască într–un oraş moderm şi prosper, în care vom începe să construim de la zero. 
 
Aşa cum în Roznov avem nevoie de reînnoire, în toată România avem nevoie de un restart. Criza economică gravă, în care ne aflăm, chiar dacă sunt voci care văd încă dezvoltare economică acolo unde mediul de afaceri cu greu se zbate să supravieţuiască, ne obligă să luăm urgent măsuri.
 
 
Alegerile locale sunt doar începutul unei noi etape în dezvoltarea României şi este foarte important ca fiecare român, care simte şi gândeşte româneşte, să iasă pe 27 septembrie la vot. 
 
Vor urma, foarte curând alegerile parlamentare. Este important ca fiecare român să îşi exercite dreptul constituţional şi să meargă să îşi aleagă reprezentanţii. Fac apel la români să voteze informat,  cu gândul la viitorul copiilor lor. Să nu se lase influenţaţi de zvonuri, de ştirile false, de prieteni, de vecini. Fiecare român să meargă la vot şi să voteze pentru el.
 
Îi rog pe români, duminică, să iasă masiv la vot. Să se protejeze, să păstreze distanţa socială, dar să meargă şi să voteze”, a spus deputatul PSD, Ciprian Şerban.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.