Deputatul USR Cătălin Drulă a afirmat miercuri, la Parlament, că liderul senatorilor PSD, Şerban Nicolae „l-a ameninţat” după ce i-a spus că ar trebui "să îi fie ruşine" pentru decizia Guvernului de a adopta ordonanţa de modificare a Codului penal, moment în care social-democratul a început să "înjure" şi să aibă o atitudine "de grădiniţă".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„M-a ameninţat. Mi-a zis: «Stai că vezi tu». Eu le-am spus să le fie ruşine pentru ce au făcut, şi acesta este un mesaj pe care l-au transmis zeci de mii de oameni în stradă care au spus «Ruşine să vă fie pentru ce aţi făcut». E o chestie mişelească să dai ordonanţe la ora nouă seara. Am trecut pe lângă domnul Şerban Nicolae şi atât i-am spus, atât, să vă fie ruşine. A început să înjure şi să meargă după noi, asta este atitudinea pe care o au dumnealor. Ca la grădiniţă. A proferat nişte cuvinte pe care nu le pot reproduce”, a susţinut deputatul USR. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.