Premierul Viorica Dăncilă a fost întrebată de un jurnalist, luni, într-o conferinţă de presă la Bacău, cum suportă să fie "ciuca bătăilor în ţară", şi i-a răspuns că nu este uşor, îndemnându-l să facă un "exerciţiu de imagine" şi să se pună în locul său şi să vadă "atâtea jigniri, atâta ură şi atâtea lucruri urâte".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cum suport? Nu este uşor. Faceţi un exerciţiu de imagine si vă puneti un pic în locul meu şi vezi atâtea jigniri, atâta ură şi atâtea lucruri urâte. Dar ce să fac, să fac un pas înapoi? Am o responsabilitate faţă de România şi faţă de români", a afirmat Viorica Dăncilă. 

La intervenţia jurnalistului, care a spus că poate există un sâmbure de adevăr în criticile care i se aduc, Dăncilă a răspuns: "Ce sâmbure de adevăr să existe când prim-ministrul României este acuzat de înaltă trădare?. Am fost nouă ani europarlamentar, mi-am slujit ţara în acestă calitate şi îmi voi sluji tara şi în calitatea de premier".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.