Secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu a declarat, marţi, la sediul partidului, că singura sa opţiune este pentru refacerea coaliţiei cu USR-ul. Liberalii urmează să se reunească, marţi, de la ora 18.00, pentru a flexibiliza mandatul partidului pentru o majoritate clară în Parlament, urmând să discute cu toate partidele, mai puţin cu AUR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pot să vorbesc pentru mine, personal, şi prima opţiune, pentru mine, şi singura de altfel, este USR-ul”, a spus Vîlceanu. 

Premierul desemnat Nicolae Ciucă şi-a depus, mandatul, după eşecul de a strânge o majoritate pentru învestirea Guvernului său, iar liberalii vor să negocieze cu toate partidele pentru o majoritate stabilă în Parlament. 

Surse liberale au precizat pentru News.ro că în şedinţa BEx de luni seara, o mare parte din liderii partidului a pledat pentru un guvern cu PSD, motivând faptul că majoritatea din Parlament, cu acest partid, este mult mai stabilă decât cea cu USR şi UDMR. 

Condiţia liberalilor este să aibă premierul într-un guvern cu PSD. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.