Fostul preşedinte al USR Dan Barna afirmă, sâmbătă, după ce Cătălin Drulă şi-a anunţat candidatura la şefia USR, că ”lupta pentru destinul României va fi una grea”. Barna apreciază că Drulă merită încrederea colegilor de partid şi a românilor: ”Am încredere în capacitatea lui de a duce organizaţia mai departe”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi Cătălin Drulă şi-a lansat oficial candidatura pentru preşedinţia USR. USR este acum cel mai mare partid de opoziţie. Singurul partid liberal din România. Dar lupta pentru destinul României va fi una grea. Suntem noi şi colosul PSD-PNL. Şi în joc este modernizarea ţării noastre”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Dan Barna.  

Fostul preşedinte al USR apreciază că Drulă este ”un om al faptelor”.  

”Am încredere în capacitatea lui de a duce organizaţia mai departe. Cătălin merită încrederea useriştilor. Cătălin merită încrederea românilor”, a mai scris Barna.  

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, a anunţat, sâmbătă, că şi-a lansat oficial candidatura la preşedinţia formaţiunii.  

"Cred că USR are nevoie de organizare, energie şi o mână hotărâtă pe volan. Şi că sunt persoana potrivită pentru asta", a afirmat el.  

Drulă a menţionat că USR a "pus bazele modernizării României pe următorul deceniu înainte să fim scoş­i de la guvernare de cel mai mare trădător al electoratului de dreapta". În viziunea sa, USR trebuie să lupte pentru un stat "suplu", iar partidul "nu e locul de joaca al unor sau altora". 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.