Fostul co-preşedinte al USR PLUS Dan Barna afirmă că formaţiunea va rămâne, de luni, "acelaşi partid solid, solidar, vertical, care a adus în România reformă". "Deşi avem acest rezultat care nu mă bucură în mod particular, continuu să spun şi să îi mulţumesc lui Dacian Cioloş pentru faptul că USR PLUS a fost decizia corectă şi necesară", a susţinut el. El a menţionat că rămâne "în proiect" şi va contribui "cu toată forţa". "Sunt aici şi mergem împreună mai departe", le-a transmis Barna colegilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - "Mergem mai departe în USR PLUS, rămânem solidari, suntem o echipă, mergem la Congres să obţinem un rezultat cât mai bun pentru partid şi să facem un BN care să continue tot ceea ce am construit în aceşti ani. Sunt aici şi mergem împreună mai departe", a afirmat Dan Barna, într-un mesaj transmis colegilor săi după anunţarea rezultatului alegerilor interne.
 
Într-o postare pe Facebook, el a numit competiţia "una discreta dar epică".
 
"A câştigat Dacian Cioloş. Îl felicit şi îi urez un mandat prin care USR PLUS să ducă mai departe povestea spectaculoasă din politica românească pe care am construit-o în ultimii cinci ani. Avem această responsabilitate pentru România. Mulţumesc tuturor colegilor care au votat, colegilor din Secretariatul General, colegilor din comisia electorală, liderilor USR PLUS din ţară şi echipei mele. Rămân în proiect şi voi contribui cu toată forţa. Vreau să le spun miilor de colegi care m-au susţinut şi care au făcut eforturi extraordinare pentru mobilizarea membrilor în această campanie că le mulţumesc şi le sunt recunoscător. Sunt aici şi mergem împreună mai departe", a reluat el.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Dan Barna, învins în aceste alegeri, a declarat că rata mare de participare la vot este dovada că USR "este un partid viu".
 
"Ştiu că e multă dezamăgire şi supărare în echipa celor care m-au susţinut. (...) De luni încolo rămânem acelaşi partid solid, solidar, vertical, care a adus în România reformă”, a afirmat Barna. 
 
Fostul preşedinte al USR a adăugat că încheie mandatul cu "satisfacţii majore", făcând trimitere la date care arată "creşterea absolut spectaculoasă” a partidului. 
 
"Deşi avem acest rezultat care nu mă bucură în mod particular, continuu să spun şi să îi mulţumesc lui Dacian Cioloş pentru faptul că USR PLUS a fost decizia corectă şi necesară", a declarat Barna.
 
El a arătat că are încredere că USE PLUS va da preşedintele ţării şi va fi principalul partid de guvernare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.