Ludovic Orban reclamă că unii dintre delegaţii care votează la congresul PNL arată buletinul de vot coordonatorilor. El a dat exemplul unora dintre filialele judeţene, susţinând că acest fenomen nu se aplică delegaţilor din toate judeţele. „Să le fie ruşine! Asta nu e democraţie!”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ludovic Orban a arătat, în timpul votului pentru funcţia de preşedinte al PNL, că există „mai multe modalităţi de verificare” a votului delegaţilor din unele filiale ale partidului.
„Sunt semnale că sunt cel puţin 14 organizaţii în care sunt oameni cărora li s-a cerut foarte clar să-şi arate votul”, a declarat Ludovic Orban în timpul desfăşurării scrutinului intern.
El a dat ca exemplu fialele din Constanţa , Vaslui, Neamţ, Teleorman. 
„Să le fie ruine! Asta nu e democraţie!”, a adăugat Orban.
Acesta a precizat că singura autoritate în această privinţă este comisia de numărare a voturilor, care a stabilit care este procedura de votare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.