Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a transmis, miercuri seară, după ce proiecte din şedinţa extraordinară au fost respinse, că ”USL trăieşte bine în Sectorul 1”, acuzând PNL că alături de PSD a deturnat şedinţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Şedinţa de Consiliu Local a Sectorului 1 de astăzi în care trebuia să discutăm despre spitale, şcoli, reforma Poliţiei Locale şi despre digitalizarea ADP a fost deturnată de consilierii PNL şi PSD care au vrut să discutăm despre compania de salubrizare. Asta este urgenţa lor. Compania respectivă a emis, fix în timpul şedinţei, un comunicat de presă cum că ei nu mai prestează servicii. Foarte bine, să facă ceea ce consideră. Mai exită şi alte firme de salubrizare pe lumea aceasta. Dar domnii şi doamnele de la PNL+PSD nu realizează asta. Vor să plătim rapid nişte facturi emise nelegal de compania de salubrizare. Normal, e dragoste mare între consilierii PNL şi firma respectivă”, a transmis, miercuri seară, printr-un comunicat de presă, Clotilde Armand. 
 
Primarul a comentat şi comunicatul transmis de PNL Sector 1 şi întrebările pe care liberalii i le-au trimis. 
 
”Acest comunicat conţine nişte întrebări adresate de nişte oameni total absenţi de activitatea primăriei. Sunt 10 întrebări. Pentru toate acestea am un singur răspuns: USL trăieşte la Sectorul 1! Şi trăieşte bine. Pentru că leadership-ul organizaţiei PNL Sector 1 urmează alte interese. Pentru PNL+PSD nu există mafia din Poliţia Locală, nu există problema începerii şcolilor, problema spitalelor sau alte urgenţe. Există o singură problemă: să plătim nişte facturi ilegale către firma de salubrizare adusă de ei în primărie. Ar face bine domnul Ilie Bolojan şi domnul Emil Boc (pentru ambii întreaga mea admiraţie) să le ofere acestor falşi liberali o lecţie despre administraţia publică. Au mare nevoie”, a mai transmis primarul Sectorului 1. 
 
PNL Sector 1 a transmis, miercuri, un mesaj primarului Clotilde Armand, pe care o acuză de modul ”dictatorial” şi lipsit de transparenţă în care conduce sectorul. ”Campania electorală s-a încheiat. E momentul să vă ocupaţi de problemele reale”, au transmis liberalii, alături de 10 întrebări la care aşteaptă răspuns de la Clotilde Armand.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.