Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, le-a spus, sâmbătă, tinerilor din PNL prezenţi la şcoala de vară care se desfăşoară pe litoral, că actualele generaţii trebuie să fie recunoscătoare celor care au făcut eforturi pentru ca România să fie parte a NATO şi a Uniunii Europene, el invitându-i pe aceştia să reflecteze asupra felului în care ţara ar fi arătat dacă nu au fi fost parte a acestor structuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Astăzi, România are garanţii de securitate. Ar fi bine să reflectăm un pic unde am fi fost dacă astăzi nu am fi fost membri ai Alianţei Nord-Atlantice sau nu eram membri ai Uniunii Europene. Le-am luat în ordinea cronologică, aşa cum ne-am asumat noi obiectivele la vremea respectivă şi trebuie să le fim recunoscători tuturor celor care au trudit să fim membri ai acestor structuri, iar nouă ne revine sarcina să ne consolidăm statutul şi ne căpătăm în continuare rolul de simbol de credibilitate, de simbol de siguranţă, de simbol de dezvoltare economico-socială pe graniţa de est a Alianţei Nord-Atlantice şi cea a Uniunii Europene. Şi să ne fi gândit ce ar fi însemnat pentru economia României, pentru stabilitatea economică a ţării dacă astăzi nu am fi avut aceste fonduri puse la dispoziţie de către Uniunea Europeană”, le-a transmis Nicolae Ciucă sâmbătă, tinerilor liberali.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.