Liderul PNL. premierul Nicolae Ciucă a declarat joi, la Alba, că guvernul şi aleşii locali trebuie să fie parteneri ai mediului de afaceri pentru că o economie locală sănătoasă ajută fiecare român în parte şi că în Alba, a văzut că primarii PNL ştiu că o administraţie bazată pe investiţii este o administraţie de succes.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Azi, la Alba, am văzut o administraţie liberală cu oameni cât se poate de gospodari! Un model pentru cum trebuie să arate angajamentul aleşilor în faţa cetăţenilor! A fost o plăcere să mă întâlnesc cu primarii liberali din judeţul Alba, precum şi cu preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Dumitrel, împreună cu secretarul general interimar al PNL, Lucian Bode, ocazie cu care am discutat despre cum putem să consolidăm colaborarea dintre administraţia centrală şi cea locală", a scris Ciucă pe Facebook.
El spune că ştie cât de dificilă este munca în administraţia locală şi cât de important este pentru orice primar căruia îi pasă de comunitatea sa să vadă un proiect finalizat.
"E nevoie de un dialog permanent între guvern şi administraţia locală pentru a mişca lucrurile eficient şi rapid, aşa cum se întâmplă în judeţul vizitat azi. În egală măsură, guvernul şi aleşii locali trebuie să fie parteneri ai mediului de afaceri pentru că o economie locală sănătoasă ajută fiecare român în parte. Iar azi, la Alba, am văzut că primarii PNL ştiu că o administraţie bazată pe investiţii este o administraţie de succes". afirmă premierul.
Niculae ciucă subliniază că şi-ar dori să vadă modelul de administraţie practicat la Alba în întreaga ţară, pentru că românii merită să aibă cei mai buni reprezentanţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.