Premierul Florin Cîţu a declarat miercuri, după revocarea lui Vlad voiculescu de la Ministerul Sănătăţii, că, pentru a se asigura că încrederea în instituţiile statului rămâne, a decis să facă o modificare la Ministerul Sănătăţii. „Eu cred în această coaliţie de guvernare”, a adăugat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

„De un an de zile, România trece printr-o perioadă dificilă în lupta cu pandemia. Această luptă a întins la maxim resursele statului, în special în sistemul de sănătate, dar şi în economie. Ca să avem succes în această luptă cu pandemia, întotdeauna am spus că este nevoie de încredere în instituţiile statului, instituţiile care administrează această perioadă dificilă. În acest context şi pentru a mă asigura că încrederea în instituţiile statului rămâne, am decis astăzi să fac o modificare la vârful Ministerului Sănătăţii. Vreau să îi asigur pe toţi românii că eu cred că tărie în această coaliţie de guvernare, pentru că este o coaliţie de guvernare care s-a constituit în urma votului românilor, în jurul valorilor, a unor idei şi nu în jurul unor persoane”, a afirmat premierul.

El a adăugat că trebuie să avem o campanie de vaccinare de succes. 

„De aceea, vă îndemn pe toţi să vă înregistraţi pe platforma de vaccinare”, a conchis prim-ministrul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.