Preşedintele ales al USR PLUS Dacian Cioloş afirmă că rezultatul alegerilor interne "arată că nu există aceste falii între foşti USR-işti şi foşti PLUS-işti şi că putem lucra împreună". "Trebuie să ne propunem să câştigăm alegerile prezidenţiale şi alături de asta câştigarea celorlalte alegeri, locale, parlamentare, ca să putem asigura fără alte compromisuri modernizarea pe care am promis-o încă de când am înfiinţat acest proiect", susţine el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Dacian Cioloş a afirmat că partidul a dovedit maturitate şi înţelepciunea de a duce la bun sfârşit un proces democratic "cu toate complicaţiile aferente şi dificultăţile”.
 
"Vom avea multe de făcut împreună, dar cred că e un pas important acest proces de fuziune de facto al USR şi PLUS pentru că rezultatul acesta arată că nu există aceste falii între foşti USR-işti şi foşti PLUS-işti şi că putem lucra împreună”, a transmis Cioloş. 
 
El a subliniat că unele sesizări şi plângeri privind procesul electoral intern au fost clarificate de către comisia electorală, în timp ce celelalte vor fi clarificate.
 
"Cerem transparenţă pentru ceea ce ce întâmplă în România, cerem onestitate şi cred că aceste lucruri trebuie să le dovedim şi în partid înainte de a le cere celor din afară”, a spus Cioloş, în acest context. 
 
El consideră că USR PLUS va avea "un rol importat de jucat în perioada următoare".
 
"Trebuie să ne propunem să câştigăm alegerile prezidenţiale şi alături de asta câştigarea celorlalte alegeri, locale, parlamentare, ca să putem asigura fără alte compromisuri modernizarea pe care am promis-o încă de când am înfiinţat acest proiect”, a afirmat Dacian Cioloş.
 
Cioloş a dat asigurări că va lucra împreună cu Dan Barna, căruia i-a mulţumit.
 
Ambii reprezentanţi ai ISR PLUS au transmis condoleanţe familiilor pacienţilor morţi în incendiul de la spitalul din Constanţa, Cioloş spunând că "nimeni şi nimic nu poate să justifice pierderea de vieţi omeneşti din neglijenţă, din indiferenţă".
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.