Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, i-a transmis premierului Florin Cîţu că mai are tupeul să stea cocoţat şi să le spună românilor cât de bine o duc, avertizându-l că aroganţa nu îl va ajuta la nimic. Ciolacu a fost ironic şi la adresa lui Ludovic Orban, dar şi a coaliţiei de guvernare: ”PSD este mai bun decât toată coaliţia voastră de pierzători

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ciolacu a declarat, marţi, la dezbaterea moţiunea de cenzură, că PNL a pierdut din nou alegerile. 
 
“Domnule Orban, aţi pierdut din nou alegerile, oricât le-aţi învârtit 17 e mai mare ca 15 la fel cum PSD e mai bun decât toată coaliţia voastră de pierzători. Au şi colegii dvs să ceară dreptate să vă ceară demisia, câte alegeri mai trebuie să pierdeţi ca să plecaţi. Cât mai trebuie să suporte românii să îşi dea domnul Cîţu demisia”, a afirmat Ciolacu. 
 
El i-a transmis lui Florin Cîţu că aroganţa nu îl ajută la nimic. 
 
“Domnule Cîţu, mai aveţi tupeul să staţi cocoţat acolo şi să le spuneţi românilor cât de bine o duc? (...) Aroganţa nu vă ajută la nimic. Dimpotrivă. Uitaţi-vă în istorie (...) toată gaşca de PSD-işti din spatele dumeanvaostr a plesnit de aroganţă şi a pierdut”, a explicat liderul PSD. 
 
Ciolacu i-a mai transmis lui Orban să nu se mai ascundă de români în lojele VIP, ci să se ascundă de DNA.
 
“V-aţi folosit de tragedia pandemiei pentru a fura sute de milioane de euro”, a afirmat preşedintele social-democraţilor. 
 
Acesta a făcut referire şi la revocarea Avocatului Poporului. 
 
Ciolacu a mai declarat că acest guvern trebuie să plece acasă astăzi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.