Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, marţi seară, înainte de CEX al PSD, că nu a exprimat ideea ca Viorica Dăncilă să plece de la conducerea partidului. "Tradiţia PSD e un tip de exprimare extrem de convenabil pentru orice afirmaţie. Nu cred că există o tradiţie în acest sens şi fiecare dintre candidaţii care au fost în cursa prezidenţială s-a comportat într-un anumit fel, în care a crezut de cuviinţă", a spus Buzatu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Întrebat ce se întâmplă dacă Viorica Dăncilă va refuza să-şi depună mandatul, Buzatu a replicat: "Cine, îi cereţi dvs demisia? o să-i comunic... Sigur, oricine poate să ceară ceea ce doreşte".

Atunci când i s-a spus că Marcel Ciolacu i-a cerut acest lucru, Buzatu a spus: "Nu am fost de faţă când domnul Ciolacu a făcut şi nu ştiu în ce calitate a făcut lucrul acesta".

Întrebat dacă Viorica Dăncilă ar trebui să plece, Buzatu a afirmat: "Nu am exprimat eu asemenea idee şi nici în momentul acesta nu doresc să dau curs unei asemenea întrebări"

"Tradiţia PSD e un tip de exprimare extrem de convenabil pentru orice afirmaţie. Nu cred că există o tradiţie în acest sens şi fiecare dintre candidaţii care au fost în cursa prezidenţială s-a comportat într-un anumit fel, în care a crezut de cuviinţă",  afirmat Dumitru Buzatu.

Întrebat dacă au fost schimbaţi acei lideri, Buzatu e replicat că: "Asta nu înseamnă că există o regulă".

El a spus că nu vede de ce să fie o conducere interimară până la Congres.

"Vom vedea care este decizia doamnei Dăncilă, eu sunt partizanul unei activităţi raţionale, sigur, o activitate care este circumscrisă normelor statutare şi dincolo de lucrul acesta mai repet o dată ce am spus de atâtea ori: nu există nicio obligaţie a alegătorilor să voteze întotdeauna majoritar PSD. De data aceasta au exprimat această opinie", a declarat Buzatu.

Întrebat când ar trebui să aibă loc Congresul, Buzatu a spus: "Vă grăbiţi? Nu, atuncea mai aşteptaţi puţin".

"Congresul, dacă vorbim de un congres care să rezolve mai multe probleme, ar trebui să fie un congres ordinar, ceea ce ar însemna că porneşte de la bază, rezolvă problemele organizţiilor, analize... Nu vă mai grăbiţi", a mai spus Buzatu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.