Ministrul Turismului, Bogdan Trif, care este şi lider al PSD SIbiu, a declarat, joi seară, că Liviu Dragnea a fost votat de către toţi membrii de partid, iar potrivit Statutului, în Comitetul Executiv Naţional ”nu se poate pune problema demiterii preşedintelui”. Trif susţine că i-a fost oferit, în unanimitate, mandat să-l susţină pe Liviu Dragnea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt preşedintele PSD Sibiu, dar fac parte în acelaşi timp şi din Guvernul PSD condus de doamna Viorica Dăncilă. Aşa că rolul meu este, înainte de toate, să îmi adun oamenii la o masă rotundă şi împreună să luăm o decizie. La PSD majoritatea a decis întotdeauna, la PSD Sibiu echipa este la fel de puternică şi unită. Am primit mandat din partea Biroului Permanent Judeţean, pentru a transmite un mesaj clar de unitate şi de susţinere a Programului de Guvernare”, a transmis, joi seară, Bogdan Trif, ministrul Turismului. 

Acesta afirmă că ”toate deciziile politice trebuie discutate întâi în cadrul forurilor de conducere”.

”Orice atacuri la persoană trebuie să înceteze imediat. Preşedintele partidului a fost votat de către toţi membrii, astfel încât, în Comitetul Executiv Naţional de mâine, conform Statutului, nu se poate pune problema demiterii preşedintelui”, a mai spus Trif. 

Potrivit acestuia, ”PSD a câştigat alegerile fiind votat de majoritatea covârşitoare a românilor” şi ”are obligaţia să continue măsurile care au dus România la cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană”.

”Românii aşteaptă de la noi continuarea proiectelor de investiţii şi a creşterilor veniturilor populaţiei. În calitate de ministru vă spun că acest Guvern are foarte multe proiecte de dus la bun sfârşit şi voi susţine guvernul PSD-ALDE, mai ales că românii au nevoie la această oră de un executiv puternic prin stabilitatea guvernării. Acesta este mandatul meu la finalul şedinţei, exprimat prin vot unanim de către toţi parlamentarii şi primarii PSD care fac parte din Biroul Permanent Judeţean”, mai spune Trif. 

Comitetul Executiv Naţional al PSD se reuneşte, vineri, după ce mai mulţi lideri ai formaţiunii au semnat o scrisoare în care cer demisia lui Liviu Dragnea. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.