Fostul preşedinte Traian Băsescu postează declaraţii critice al liderului PNL Ludovic Orban din aprilie 2013 pe tema numirii Laurei Codruţa Kovesi la DNA şi afişul prin care PNL îşi exprimă susţinerea faţă de ea, comentând: "Orban, pe timpul USL-ului şi azi, după ce Codruţa i-a plimbat pe la năsuc un dosar penal".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ludovic Orban, pe timpul USL-ului şi azi, după ce Codruţa i-a plimbat pe la năsuc un dosar penal. Lui Ludovic Orban, cu.....", scrie Băsescu, prezentând o declaraţie a lui Orban de la Digi 24, din aprilie 2013 şi afişul de acum al liberalilor.

 

"Pentru mine, începând de astăzi, Victor Ponta este egal cu Traian Băsescu. Propunerea Codruţei Kovesi echivalează cu o trădare de neacceptat faţă de voinţa publică exprimată la legerile din 2012. Este o trădare faţă de interesul public şi este un gest profund imoral şi împotriva a tot ceea ce a susţinut Victor Ponta în ultimii cinci ani", declara Orban la Digi24 în aprilie 2013.

În contrapondere, Traian Băsescu postează şi afişul în care PNL spune "Am reuşit" şi care o reprezintă pe Kovesi alături de care este titulatura de "procuror-şef european".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.