Liderul USR Dan Barna a afirmă că parlamentarii USR vor vota împotriva premierului Viorica Dăncilă, dar nu vor vota un guvern format din cei care ne-au adus în situaţia actuală. El răspunde, astfel, anunţului liderului Pro România, Victor Ponta, conform căruia la o oră după moţiunea de cenzură, va face o propunere oficială către toţi foştii colegi de la PSD să refacă o majoritate fără Dăncilă şi Fifor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Văd că dl Ponta anunţă că, imediat după ce va trece moţiunea, începe negocierile cu PSD pentru un guvern nou de stânga, fără actualul prim-ministru. Vreau să fie foarte clar: vom vota împotriva Vioricăi Dăncilă premierul-calamitate. Vom vota împotriva ei şi a cabinetului dezastruos pe care îl conduce. Cu cât pleacă mai repede, cu atât mai bine. Dar nu o să votăm niciodată pentru alt guvern compus din oamenii care ne-au adus în situaţia de azi”, a scrie Barna pe Facebook.

El reafirmă că soluţia pentru un guvern legitim sunt anticipatele.

”Iar după moţiune trebuie să intrăm în logica anticipatelor fără alte amânări. Punct!”, conchide liderul USR.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.