Liderul USR Dan Barna afirmă, după alegerea lui Dacian Cioloş la conducerea Grupului Renew Europe din PE, că a spus că reprezentanţii USR PLUS la Bruxelles ne vor face mândri şi îl felicită pe Cioloş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am spus că reprezentanţii USR PLUS la Bruxelles ne vor face mândri şi nu aşa cum ne-am obişnuit până acum doar de ruşine. Am spus că USR PLUS va avea o voce care contează în Parlamentul European. Astăzi Dacian Cioloş a fost ales Preşedintele noului grup, Renew Europe, fondat de USR-PLUS cu ALDE Europe şi En Marche. Felicitări, Dacian şi mult succes!”, scrie Barna pe Facebook.

El afirmă că Vocea României va deveni mai puternică în Europa datorită europarlamentarilor pe care Alianţa 2020 USR PLUS i-a trimis la Bruxelles.

”Sunt oameni cinstiţi şi competenţi, care ştiu cum funcţionează instituţiile europene şi vor negocia pentru interesele României”, explică el.

 

Liderul PLUS Dacian Cioloş a fost ales preşedinte al Grupului Renew Europe din Parlamentul European.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.