Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a spus, la sosirea la PSD, că nu vede altă soluţia în afara celei ân care Mihai Tudose să rămână ân funcţia de premier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Niculae Bădălău a declarat că el crede în echilibru şi în maturitate. Bădălău a subliniat nevoia de unitate şi a spus că premierul Mihai Tudose trebuie să rămână în funcţie.

"M-am rugat dimineaţă să ne lumineze Dumnezeu gândurile şi să ieşim astăzi liniştiţi şi cu un guvern solid, tocmai pentru a îndeplini ce le-am promis românilor, o viaţă mai bună. Acest guvern se va numi şi va rămâne Guvernul PSD. Eu sper că Mihai Tudose, nu văd altă soluţie", a spus el.

Întrebat dacă vede acest Guvern ân continuare cu Carmen Dan ministru, a răspuns: "Asta e mai puţin important. Cei care vor forţa demiterea premierului trebuie să aibă şi soluţii. Eu voi fi pentru o soluţie echilibrată", a afirmat Bădălău.

Liderul PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a spus, la rândul lui, că el ar prefera să nu plece nimeni, iar PSD să rămână unit: "Aş prefera să nu plece nimeni, să rămânem uniţi".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.