ANAF a declanşat un control la Direcţia Finanţelor Publice Sibiu pentru a stabili dacă Carmen şi Klaus Iohannis au declarat la Fisc sume obţinute din meditaţii pentru elevi în perioada 1990-2017, au declarat pentru News.ro surse oficiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Controlul ANAF este făcut la solicitarea deputatului ALDE Varujan Vosganian care a cerut, pe 18 ianuarie, Ministerului de Finanţe şi ANAF să facă o evaluare a veniturilor şi impozitelor plătite de către preşedintele Klaus Iohannis şi să confirme dacă şeful statului a avut posibilitatea să cumpere mai multe imobile din veniturile obţinute din meditaţii.

Potrivit Cotidianul.ro, în fişele fiscale ale soţilor Iohannis nu ar fi fost găsite, în urma controlului, taxe plătite pentru veniturile realizate prin meditaţii, în perioada 1990-2017, aceste informaţii nefiind confirmate până acum.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.