Alianţa USR PLUS a depus, miercuri, la Biroul Electoral Central listele de semnături pentru susţinerea candidaturilor la alegerile parlamentare programate în 6 decembrie. Alianţa a depus aproap 260.000 de semnături.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Depunem semnăturile pe care cetăţenii României ni le-au acordat. Suntem partidul care strânge fiecare semnătură de-adevăratele. Sunt aproape 260.000 de semnături în spatele meu, 193.000 sunt pe hărtie, fizice şi mai sunt aproape 70.000 de semnături electronice. Le mulţumim românilor pentru încredere şi pentru faptul că în acest moment, prin semnăturile lor, Alianţa USR PLUS vine în faţa lor cu alternativa reală la 30 de ani de veche guvernare”, a declarat, miercuri, Dan Barna, înaintea depunerii semnăturilor la BEC.

Barna afirmă că  Alianţa are ”de departe cea mai bună listă de candidaţi la aceste alegeri”.

”Vom dovedi şi la parlamentare – am foarte mare încredere că vom obţine un scor bun”, a mai declarat Barna.

La rândul său, liderul PLUS Bucureşti, Vlad Voiculescu, a afirmat că cei propuşi pe lista de candidaţi şi-au demonstrat până acum calităţile, în afara sectorului public. 

”Politicienii vechi au simţit că le fuge covorul de sub picioare, asta simt şi astăzi şi o parte migrează acolo unde pot avea şansa unui nou mandat. Îl vedem pe domnul Tăriceanu şi alţii care nu mai sunt roşii, sunt de altă culoare”, a afirmat Vlad Voiculescu, referindu-se şi laAlexandru Rafila şi Adrian streinu-Cercel, specialişti pe care lumea i-a promovat ca atare şi care, ”ca în filmele de groază, şi-au scos masca şi devin acum pesedişti”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.