Premierul Viorica Dăncilă face o vizită de lucru în Spania, joi şi vineri, şi ar urma să fie primită de Regele Felipe, la Palatul Zarzuela.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Voi face mâine o vizită de lucru în Spania, unde voi avea o întrevedere cu omologul meu spaniol şi voi fi primită de regele Spaniei. Voi fi însoţită de mai mulţi colegi - vicepremierul şi ministrul Dezvoltării Regionale, ministrul Afacerilor Externe, ministrul Apărării, ministrul Mediului de Afaceri, ministrul Fondurilor Europene”, a spus Viorica Dăncilă, miercuri, la începutul şedinţei Guvernului.

Ea a precizat că discuţiile vor viza aprofundarea relaţiilor bilaterale în domeniul economic, apărării, administraţiei publice, absorbţiei fondurilor europene, precum şi aprofundarea cooperării în plan european.

Informaţia privind vizita premierul Viorica Dăncilă în Spania, unde va fi primită de Regele Felipe, a apărut la începutul săptămânii pe agenda postată pe site-ul Casei Regale spaniole. Conform Casei Regale, Dăncilă se va afla în Spania în perioada 6 - 7 septembrie, iar Regele Felipe al Vl - lea o va primi pe Viorica Dăncilă la Palatul Zarzuela în data de 6 septembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.